Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

sâmbătă, 31 iulie 2010

COPIII CU NEVOI SPECIALE SI VIAŢA DE FAMILIE - blestem sau binecuvântare

Semnalez apariţia unei cărţi de psihoterapie ortodoxă unice în România, adresate în special părinţilor şi educatorilor copiilor cu dizabilităţi psihice (autism, sindrom Down), dar şi preoţilor, psihologilor şi toturor celor interesaţi de acest subiect. Cartea abordează o dublă perspectivă, medicală şi teologică şi oferă o serie instructivă de studii de caz şi de sfaturi practice, beneficiind şi de experienţa în domeniu a autoarei.
Autoarea, Laura Chîlnicean, este licenţiată în Teologie Ortodoxă-Asistenţă Socială şi profesoară la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi.
Volumul (format A5, 166 pagini) a apărut la Editura Rotonda, costă 7 lei şi poate fi procurat de la Biserica Rusă (Paraclisul Universitar) din Bucureşti sau direct de la Editura (tel. 0724.22.34.07, 0766.8818.99).


O recenzie a lucrării a fost publicată în "Ziarul Lumina" de sâmbătă 7 august 2010 şi poate fi citită şi pe acest blog: http://elena-dulgheru.blogspot.com/2010/08/cand-aripa-poarta-nume-de-boala-copiii.html

Niciun comentariu: